La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 6 de setembre del 2015

SURTIT DE BOTIFARRES AMB FESOLS



Un plat adient, per la temporada que ara comença


INGREDIENTS

500 grams de fesols petits cuits

   4 botifarres amb pebre

   1 botifarra negre

   1 botifarra de perol

      rovellons o altres bolets

   1 o 2 grills d'all

     julivert

     oli

     sal i pebre

SOM-HI

Fregar l'interior de la paella amb un grill d'all pelat.

Fregir amb poc oli, les botifarres a trossos i reservar.

Netejar els bolets i tallar-los a quarts (si son petits no cal tallar-los)

Passar per la paella els rovellons i reservar.

A la mateixa paella passem els fesols amb un allet amb julivert picat. Afegir els 
rovellons i les botifarres i servir.

Bon profit !!!!!!!!

4 comentaris:


  1. Isabel; Reivindiquem la via catalana, l'onze de setembre, el 27 de setembre i tot alló que faci falta, amb aquesta "trobada" de botifarres de ben segur que guanyem... i amb els bolets, la culminació és quasi total¡¡
    Salutacions Isabel¡¡ :O)
    Quin bon aspecte que té aquesta

    ResponElimina
  2. Una recepta ben de temporada, ara que ja es comencen a trobar bolets. Tot un clàssic de la cuina catalana!

    ResponElimina
  3. Quin platàs. Una mica calòric; no t´ha deixat cap buti...jejeje.

    ResponElimina