La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 12 de desembre de 2013

GELAT DE TORRÓ


    
Aquest mes Memòries d'una cuinera, ens a proposat com a tema del mes de Desembre
                                                                  TORRONS
Aquí mostro dues formes de presentació, un amb perles i crocant i l'altre amb perles de xocolata i neules.

Es super fàcil de fer, però el mes bo es que es pot preparar amb antelació. A casa cada any i cau si no es per Nadal, per Cap d'any.

Precaució: treure del congelador una estona abans.


INGREDIENTS 

500 grams de nata muntada sense sucre                                     
             
1 barra de torró de Xixona

unes gotes de whisky (opcional)

neules

perles de xocolata o de plata

sucre (poc)

crocant
                     

                      
SOM-HI
Posar a la nevera el torró, perquè sigui fred i el ratllem ben esmicolat, el posem amb un bol  i reguem amb el licor, desprès poc a poc anar afegint amb una espàtula, la nata muntada les perles, i el sucre, mesclar i posar a un motllo al congelador. 

Treure’l una estona abans per servir-ho, presentar i decorar amb sucre cremat líquid, neules , perles de xoco, etc. etc.

La nata, muntada a casa, te que estar al frigorífic, perquè freda i puja millor.


8 comentaris:

  1. El gelat de torró queda molt bo i encara més si es cassolà. Un bon fu¡inal per un apat familiar.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Hola isabel! quants dies, a veure si agafo el ritme de nou! ja tenim aquí Nadal!!! el torró amb gelat ha d'estar super!!! petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. El divendres et varem trobar a faltar.
      A veure quan ens veiem.
      Com es preparen les Festes?
      Petons

      Elimina
  3. Ohhhhhhh, m'agrada moltíssim la idea! Què maco que queda, el segon fins i tot té un arbre de xocolata.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  4. Hola guapa! saps que em vaig confondre de dia... pensava que era avui, divendres! em v fer molta ràbia! ja passareu les receptes! Que passeu molt Bones Festes!!! petons

    ResponElimina
  5. M'ha semblat una idea fantastica de menjar torró, Isabel. Ho provaré! petons i Bon Nadal!

    ResponElimina
  6. Hola guapa! No m'estranya que cada any caigui!!! té una pinta increíble. Moltíssimes gràcies per participar!!! Bones festes. petonets

    ResponElimina