La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dissabte, 16 de març de 2013

CORONA DE BESCUIT DE LLIMONA



INGREDIENTS

200 grams de mantega

120 grams de sucre


3 ous

1 llimona (suc i pell)

180 grams de farina

1/4 de sobre de llevat

1 pessic de sal 

sucre llustre


ELABORACIÓ


Es molt important que tots els ingredients estiguin a temperatura ambient.

Batre la mantega amb un bol i afegir el sucre, continuar baten fins que sigui una barreja cremosa.

Afegir els ous, un a un fins que es vagin integrant a la mescla.

Ratllar la part groga de la pell de llimona i exprimir el suc, que incorporar a la mescla anterior i barrejar.

A continuació poc a poc, la farina, el llevat i el pessic de sal, continuar barrejant fins que quedi tot integrat.

Enfarinar el motlle i abocar la massa, donant lleugers cops, per que quedi uniforme, ja que es bastant espesa.

Coure al forn prèviament escalfat a 180ºC. durant uns 25 minuts (punxar per comprovar sigui cuit).

Deixar refredar i empolvorar amb sucre llustre.

Ideal per acompanyar un cafè o té.

10 comentaris:

  1. Isabel; Aquesta corona, és per que els convidats quedin com a reis¡¡
    La llimona a la cuina, és quasi perfecta.
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Quina corona més boníssima, ideal per a una reina de la cuina, com tu!

    ResponElimina
  3. OH quina delicia de bescuit !!!
    Petons

    ResponElimina
  4. quina fila més bona que fa!! amb un bon cafè amb llet és fantàstica per un bon esmorzar o berenar!!

    ResponElimina
  5. Et creuràs que encara no he fet servir mai el motlle de corona!!! Fabtàstic aquest bescuit, a veure si el faig algun dia per portar a la tarda al parc.

    ResponElimina
  6. Quina esponjositat! M'a punto la recepta.

    ResponElimina
  7. em van agradar molt les teves receptes de fruita.

    pauC.

    ResponElimina
  8. Isabel, una molt bona corona per a començar la primavera.
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina