La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 28 de març de 2013

QUICHE DE PORROS AMB BACALLÀ




INGREDIENTS

Pasta brisa o massa quebrada 

2 porros mitjans

150 grams de bacallà esqueixat i dessalat (picat petit)

100 g. formatge ratllat (emmental o gruyere)

200 ml. nata liquida

100 ml. llet

3 ous grans

sal i pebre

julivert o cibulet

un polsim de nou moscada (opcional)

ELABORACIÓ

Agafem la massa, estirem, empolvorem amb una mica de farina i punxem amb una forquilla.

Agafar un motllo rodó de base baixa , engreixar amb unes gotes d'oli i tirar una mica de farina, posar sobre el motllo la massa  i  adaptar a les parets, treure el sobrant que sobre surt de les vores.

Sobre la massa folrar amb un paper d'alumini (perquè no pugui)  i ficar al forn calent a 180º 10 minuts.

M'entres tant

Netejar i tallar els porrosficar-los amb una paella amb oli i coure, quan agafi color tirar el bacallà esqueixat i picat petit. Donar un parell de voltes i posar amb una escorredora perquè deixi anar l'oli i reservar.

Batre els ous, afegir la nata i la llet, una miqueta de sal i pebre i el polsim de nou moscada.

Afegir a la mescla la meitat del formatge i batre.

Quan passin els 10 minuts, treure del forn el motllo i el paper d'alumini.

Sobre ficar els porros i el bacallà, tirar la barreja d'els ous i la resta de formatge ratllat.

Tornar a posar al forn de 20 a 25 minuts, fins que agafi color i veiem sigui cuit.

Abans de servir, posar una mica de julivert o cibulet picat.

5 comentaris:

  1. Molt bona!!! el bacallà de qualsevol manera m'encanta.
    Petonets

    ResponElimina
  2. Que bo Isabel!! M'encanten les Quiche, i aquesta és ideal per aquests dies de setmana santa en què el peix és el protagonista!

    ResponElimina
  3. Quina bona pinta, em sembla que avui en faré una!!

    ResponElimina
  4. Veig que segueixes la tradició, però de manera creativa. M´encanten les quiches...no sé quantes vegades ho he dit però em falta provar la de bacallà.

    ResponElimina
  5. La combinació de porros i bacallà queda molt bona!
    I les quiches no fallen mai, tenen l'èxit assegurat ;)

    ResponElimina