La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 1 d’octubre de 2017

SOPA FREDA DE PA AMB TOMÀQUET I PERNIL

























 INGREDIENTS

4 llesques de pa de pagès 
1 kg. de tomàquets madurs 
3 grills d'all 
oli d'oliva 
sal i pebre
retallons de pernil 
aigua mineral

SOM-HI

Pelar i posar els grills d'all, amb oli a confitar, a foc mol lent (baixa temperatura, 60º aprox.) perquè l'oli es perfumi, retirar del foc i deixar reposar.

Escaldar i pelar els tomàquets, tallar-los i batre'ls amb 3 llesques de pa (prèviament mullades amb aigua mineral), afegir un bon raig d'oli , salpebrar i colar. Aconseguir la textura desitjada amb l'aigua. 

Refredar al frigorífic.

L'altra llesca de pa, tallar-la a daus regulars i daurar al forn o paella, amb poc oli (el de  confitar els alls.

Al servir posar al fons del plat o copa, la sopa, sobre els daus de pa torrat i  les tires de pernil.
 
En lloc de pernil, es pot servir amb llonganissa, botifarra, tonyina ...........
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada