La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 14 de setembre de 2017

PUDING DE PA I PASTES

























INGREDIENTS

 1/2 litre de llet

 3 ous

 150 grams de sucre

 200 grams pastes variades  seques (magdalenes, ensaïmades, pa.....)

 1 llimona

 1 branca de canyella



 sucre cremat líquid  

 aranyons o panses (per decorar)

 SOM-HI
 

Escalfar la llet al micró 2 minuts al 100% amb el sucre, la pell de llimona i la branca de canyella tot ben barrejat, al foc igual amb un cassó fins que arrenqui el bull, deixar in fusionar menters es refreda.
 
Retirar la pell de llimona i la canyella i afegir els rovells d'ou (sense clares), les pastes trossejades  i triturar.


Incorporar les clares batudes a la barreja. Caramel·litzar el motlle apte per anar al microones o al forn, amb sucre líquid i a continuació omplir-ho amb la mescla.


Introduir al micró 10 minuts al 75% de potència i refredar. Al forn, al bany maria a uns 170º de 40 a 45 minuts.
Deixar refredar, introduir al frigorífic una estona abans servir.


Desmodular, és fàcil si hem posat sota la massa, el sucre cremat líquid, com podreu veure a la foto i decorar al gust.

1 comentari:

  1. Es perfecte quan sobren magdalenes o ensaïmades i ja es veu que t'ha quedat molt bo.
    Petons.

    ResponElimina