La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 6 de setembre de 2017

CREMA DE PASTANAGA AMB CRUIXENT DE FORMATGE


























 INGREDIENTS

300 grams de pastanaga neta  
            
1 ceba                                                               

1 porro

1 patata

sal i pebre

1 l. de brou vegetal o aigua

1 grill d'all


llavors (optatiu)

formatge ratllat Emmental pel cruixent


SOM-HI

Rentar i tallar les verdures.

Amb una cassola amb una mica d'oli ofegar la ceba, el porro i l'all, afegir la pastanaga pelada i tallada  a daus i la patata i remenar, seguidament afegir el brou vegetal o aigua, coure fins que sigui cuita la verdura i les pastanagues toves (uns 20 minuts aproximadament)

Passar  les verdures per la batedora i amb poc brou, la resta l'afegim  a poc a poc, fins a trobar la textura desitjada (perquè no quedi aigualit)

Provar i rectificar de sal.

Servir tebi amb el cruixent de formatge. Si bé de gust empolvorar amb herbes o llavors.


3 comentaris:

  1. Què bona! Amb el formatge convida a tastar-la.

    ResponElimina
  2. Ja m'agrada sola la crema, però amb el cruixent de formatge m'encanta.
    Petons.

    ResponElimina
  3. La crema de pastanaga m'agrada moltíssim! Amb el cruixent de formantge deu ser una autèntica passada!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina