La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 28 de desembre de 2014

ESPINACS AMB CARBASSA

                     
  INGREDIENTS

2 bosses d'espinacs frescos

carbassa 

2 patates

1 ceba

1 grill d'all

pipes de carbassa

oli

sal i pebre

SOM-HI 

Sofregir la ceba i afegir la carbassa i la patata tallada a daus.

Donar unes voltes i cobrir amb aigua fins que sigui cuita (salpebrar). Colar i reservar.

Amb una cassola o paella gran amb una mica d'oli, ficar el grill d'all trinxat i els espinacs frescos.

Deixar coure donant unes voltes als espinacs, fins que deixin anar la seva aigua. Ficar les pipes de carbassa, muntar el plat amb els espinacs i la carbassa amb les patates.

Un plat ideal per desgreixar els excessos d'aquests dies i amb aport vitamínic, sense greixos.


2 comentaris:

  1. uhmmmm que bo! amb el teu permis me l'emporto, aquesta recepta !!!

    ResponElimina
  2. Jo ja l estic fent ajam com amb sortirà

    ResponElimina