La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 10 de desembre del 2013

TRINXAT DE LA CERDANYA


 

     El trinxat es un plat típic de la Cerdanya, per tant es un plat de Cuina catalana

 INGREDIENTS

1 col arrissada

3 o 4 patates

3 grills d'all

150 g. de cansalada viada (tallada fina)

1 tros de botifarra negre (optatiu)

sali pebre

SOM-HI

Netegem la col i descartem les fulles mes fortes de fora, tallem la col a trossos petits i posem a bullir amb aigua i sal a la que afegirem les patates tallades a daus, uns 25 minuts.

Escorrem i menters tallem els grill d'all a làmines i passem per la paella amb oli d'oliva, en compte no es cremin.

 Trèiem els alls de la paella i al mateix oli fregim la cansalada tallada petita. Quan sigui rosseta, afegim la col amb les patates  xafades, els alls i els talls de botifarra.

Deixem que faci crosta  per els dos costats com una truita i servim. 
 

3 comentaris:

  1. M'encanta el trinxat!! I aquest rosset diu... menja'm!! petons

    ResponElimina

  2. Isabel; Un plat contundent, amb molt de sabor, també contundent, i molt preparat, per l'hora d'esmorzar, per després anar a buscar els bolets¡¡
    Salutacions Isabel¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  3. hola isabel soy gabriela de barcelonactua , te sigo me gustan tus recetas esta yo la hago mucho es buena y barata

    ResponElimina