La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 13 de juny de 2013

MACARRONS DE MONGETA TENDRE



Tots sabem, que a la majoria d'els nens  no els agrada la verdura, aquesta es un altre manera de menjar-la. Un super plat complet, acompanyat d'una fruita.

INGREDIENTS:

1/2 quilo de mongeta (millor rodona)

1 ceba

1 grill d'all


150 grams de carn picada (vedella o porc)

25 grams de paté

100 ml. de llet

50 grams de formatge ratllat

tomàquet fregit natural.

sal

oli 

SOM-HI

Netejar la mongeta, tallar-la al gust (pot ser a mida d'els macarrons). Rentar-la i bullir-la amb aigua i sal uns 7 minuts, per que quedi al dente.

Posar amb un escorredor i refredar sota la aixeta perquè no perdi el color. Reservar.

Fer un sofreixit amb la ceba i quan comenci a agafar color afegir la picada, donar un parell de voltes i l'all trinxat, la salsa de tomàquet i el paté, deixar coure una estona i amorosir amb la llet, rectificar de sal i barrejar amb la mongeta.

Ficar amb una safata que pugui anar al forn, posar el formatge i si agrada una mica de orenga i gratinar.


7 comentaris:

  1. he he he! Molt bé, molt bé! Enganyar els nens és només fer servir una mentida piadosa perquè aprenguin que el món està ple de bons gustos!! Gràcies per l'entrada, Isabel.

    ResponElimina
  2. Una molt bona idea!!! fer atractiva la verdura és una feinada, eh!!!
    Petonets

    ResponElimina
  3. ostres m'ENCANTA!! em sembla una idea bonissima fer servir el nom i el sobregit dels macarrons per acabar posant-hi mongeta!! aquesta el fare la semana que ve pel tapper! petons

    ResponElimina
  4. Que bones!! Així també me les menjo jo d'una volada!! A casa tot sovint les mengem bullides amb una mica de tomàquet fregit casolà, molt millors que només bullides!!!

    ResponElimina
  5. Isabel; Els nens com ara jo, estem força contents de menjar aquests macarrons tant i tant rebons.
    Salutacions Isabel¡¡ :O) :O) :O)

    ResponElimina
  6. A mi em serviria per disimular el gust de la verdura...soc com una nena petita...jejeje
    Petonets.

    ResponElimina
  7. Je je je.. m'encanta el nom!
    Jo faig un plat molt semblant, però amb tonyina enlloc de carn picada.

    ResponElimina