La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 10 d’agost de 2011

AMANIDA DE CANONGES AMB PRÉSSEC I FRUITS SECS







Al estiu venen de gust les amanides, per lo lleugeres que son, refrescants i per lo ràpides en preparar-les.

INGREDIENTS:
  • canonges

  • cibulet

  • 2 préssecs

  • fruits secs (pinyons, passes.....)

  • sal

  • oli d'oliva

  • vinagre de Mòdena

  • 1 terrina de formatge tipus Philadelphia

PREPARACIÓ:


Fer una vinagreta amb oli, sal i vinagre de Mòdena.

Tallar els préssecs a dauets i posar amb els canonges amb un bol i afegir el formatge.

Amanir amb la vinagreta i empolvorar amb cibulet picat i els fruits secs.

6 comentaris:

  1. Isabel, moltes gràcies per fer l'esforç i participar! aquesta amanideta deu ser boníssima!
    Petonets i bones vacances!
    Sandra

    ResponElimina
  2. Quina bona idea!!! Aquí a l'Empordà hi ha uns préssecs tan bons que en menjo cada dia, provaré de fer l'amanida!

    ResponElimina
  3. A mi m'agrada posar préssec a les amanides. Jo també en tinc una per posar per la recepta del 15... ara no se si posar-la.
    Petonets.

    ResponElimina
  4. la veritat que aquestes amanides amb fruita queden molt be i amb canonges encara millor ,petons

    ResponElimina
  5. Isabel; Les amanides d'estiu són fresques i de pas delicioses... acompanyades amb aquets prèssecs, encara la fan molt millor. Que vagi de gust Isabel¡¡
    Salutacions Isabel¡¡ :-D ;-D

    ResponElimina
  6. Ostres Isabel, no saps quin greu que em sap haver-nos deixat la recepta... altra vegada!!!! Mare meva, ara corrents t'hi posem, quina manera de despistar-se! Espero que ens perdonis l'errada!
    Petonets!
    Sandra

    ResponElimina