LES SARDINES
Les sardines són un aliment que ens ofereix el mar i ens aporta propietats i beneficis.
Molt bones per la salut, ja que té menor quantitat de mercuri que altres peixos.
Es recomana el seu consum per la prevenció de malalties cardiovasculars i és un dels peixos blaus amb més quantitat d'omega 3.
Es recomana el seu consum per les persones amb diabetis.
Enforteix els ossos, ja que es troba amb els seus nutrients vitamina B 6 i vitamina D.
Els minerals que aporta, son fòsfor, magnesi, ferro, potassi, iode i calci.
INGREDIENTS
sardines
llimona
sal
all
julivert
oli d'oliva
SOM-HI
Nosaltres o a la peixateria, fem que netegin el peix treien el cap i les escates.
Com podeu veure a la foto, les fiquem ja netes amb una safata (apte per anar al forn).
Sobre ficar, suc de llimona, all i julivert, un polsim de sal i les ragem amb oli d'oliva. Les deixem marinar una estona tapades dins de la nevera.
Escalfar el forn a uns 200ºC , quan és calent ficar la safata amb les sardines, deixar coure uns 10 o 12 minuts (tot depèn de la mida.).
Altre qualitat, és què al cuinar-les, no fan olor i estan boníssimes.
Les sardines són un aliment que ens ofereix el mar i ens aporta propietats i beneficis.
Molt bones per la salut, ja que té menor quantitat de mercuri que altres peixos.
Es recomana el seu consum per la prevenció de malalties cardiovasculars i és un dels peixos blaus amb més quantitat d'omega 3.
Es recomana el seu consum per les persones amb diabetis.
Enforteix els ossos, ja que es troba amb els seus nutrients vitamina B 6 i vitamina D.
Els minerals que aporta, son fòsfor, magnesi, ferro, potassi, iode i calci.
INGREDIENTS
sardines
llimona
sal
all
julivert
oli d'oliva
SOM-HI
Nosaltres o a la peixateria, fem que netegin el peix treien el cap i les escates.
Com podeu veure a la foto, les fiquem ja netes amb una safata (apte per anar al forn).
Sobre ficar, suc de llimona, all i julivert, un polsim de sal i les ragem amb oli d'oliva. Les deixem marinar una estona tapades dins de la nevera.
Escalfar el forn a uns 200ºC , quan és calent ficar la safata amb les sardines, deixar coure uns 10 o 12 minuts (tot depèn de la mida.).
Altre qualitat, és què al cuinar-les, no fan olor i estan boníssimes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada