La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 29 de desembre de 2016

PASTÌS DE TRUITES


INGREDIENTS

truita de patates

3 ous
2 patates mitjanes
1 ceba
sal 
1 grill d'all
truita d'espinacs 
3 ous
1 bossa d'espinacs nets
alls tendres
1 grapat de panses
1 grapat de pinyons
truita de tonyina 
3 ous
1 mica de ceba
2 llaunes de tonyina petites 
-------------------
oli 
sal 
pebre 
1 cullerada de maionesa
1 cullerada tomàquet fregit
unes fulles d'amanida
ou filat

SOM-HI

Fer les truites d'una a una, deixar-les refredar i muntar el pastís.
Barrejar la maionesa amb el tomàquet fregit 
Sobre una safata, col·locar la truita més consistent, truita de patates.
Sobre estendre amb la cullera, una mica de la barreja de les salses.
Després, la truita d'espinacs, altre vegada una capa fina de les salses.
L'altra truita, la de tonyina, sobre.
Acabar amb una mica d'amanida i amb aquest cas, jo l'he posat ou filat.

Es podem preparar amb antelació i desprès presentar al gust.
De vegades faig el pastís calent, cobert amb una mica de salsa de tomàquet i formatge o
beixamel fina i gratinat al forn.

Les truites les podeu fer de diferents gustos, al vostre criteri (llegum, pernil, carbassó, albergínia....... 
Es un entrant, que sempre triomfa ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡


2 comentaris:

  1. Hola guapa!! feia temps que no m'hi passejava pels blocs. M'agrada molt el pastís de truites, però no el faig fa temps, crec que per cap d'any ho faré!
    Una abraçada!!

    ResponElimina

  2. Isabel; Una bona "torra" de truites per sopar i acompanyar aquests dies de Nadal.
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina