La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 11 de maig de 2017

VOLA VENTS FARÇITS

     Un dolç ràpid,  que soluciona unes visites inesperades. 
     Les cassoletes, les podem fer a casa, però sempre tinc una caixeta de les comprades per solucionar un postre o per acompanyar un té amb els amics.
     Amb aquest cas les hi farcit amb crema, però vosaltres podeu fer volar la imaginació i farcir-les amb el que vulgueu.


INGREDIENTS

1 paquet de cassoletes o vola vents
                 
250 ml. de llet

2 rovells d'ou

50 grams de sucre

20 grams de farina de blat (Maizena)

1 pell de llimona

1 branca de canyella


maduixes (petites)

SOM-HI

Preparar per fer la crema pastissera. Posar la llet al foc amb un tros de pell de llimona i la branca de canyella. No deixar que bulli i apartar del foc. Deixar in fusionar.

Barrejar mol bé, el sucre amb els rovells i la Maizena. 

Colar la llet i afegir els rovells amb el sucre.

Posar al foc lent i remenar fins que hagi espessit. No deixar que bulli.

Quan sigui tèbia, posar amb una màniga pastissera i farcir les cassoletes.

Amb aquest les he farcir amb les maduixes netes.


Regar amb una mica de sucre cremat líquid.

Bon profit!!!!!!!


2 comentaris:


  1. Isabel; Uns vola vents ràpids ben gustòsos, i acabats amb un moment.
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Oooohh! Que bonics! Quines postres més bones!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina