La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dissabte, 19 de març del 2016

PERES AL VI - 2


Aquest mes la Mercè de DESTAPANT CASSOLES a la seva crida del BLOG AL PLAT, ens proposa que visitem el blog de la Teresa de COM A CASA RES, un blog per el qual passejo
molt sovint, la Teresa i jo ens coneixem de fa temps i ens tenim un mutu aprecii, te unes receptes a quina mes bona, quasi totes de postres. M'ha sigut difícil triar quina faria, però al final he decidit, fer aquestes peres al vi, que les tenia oblidades. Si visiteu el seu blog, veureu que he adaptat la recepta a la meva manera.
                                                                           

INGREDIENTS

4 peres conferencie

500 ml. de vi negre

150 grams de sucre

1 branca de canyella 

1 pell de llimona

nata muntada

SOM-HI

Pelar les peres, introduir a un recipient apte per el microones, amb el sucre, la branca de canyella i la pell de llimona, barrejar-ho bé i posar 2 minuts al 100 % de potencia, afegir el vi i deixar 3 minuts més, deixar reposar i coure 5 minuts mes.
Reservar les peres amb un plat i al suquet de coure-les el fiquem amb un cassó al foc i deixem reduir fins que agafí consistència de xarop.
Regar les peres amb el suc, servir acompanyat de nata. 
 

10 comentaris:

  1. Son bonissimes les peres al vi!
    Es veritat que costa quedar-te amb una sola recepte de la Teresa.
    Petons

    ResponElimina
  2. Hola Isabel!! Gràcies per a participar!! I per remenar a comacasa res!! I per les teves boniques paraules. Saps que jo també t aprecio molt!!Quin color més maco aquestes peres, i què bones, oi??has fet bona tria!!petò

    ResponElimina
  3. Hola Isabel!! Gràcies per a participar!! I per remenar a comacasa res!! I per les teves boniques paraules. Saps que jo també t aprecio molt!!Quin color més maco aquestes peres, i què bones, oi??has fet bona tria!!petò

    ResponElimina
  4. Ostres, es veritat... Les peres al vi són boníssimes... I jo tb les tinc oblidades ;-(
    Unaa tria magnífica Isabel.
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  5. Ostres, es veritat... Les peres al vi són boníssimes... I jo tb les tinc oblidades ;-(
    Unaa tria magnífica Isabel.
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  6. Em ve salivera! Quines peres més estupendes!

    ResponElimina
  7. Amb senzills ingredients has aconseguit unes postres magnífiques. Molt bona tria. Petons,

    ResponElimina
  8. Difícil elecció elegir una sola recepta de postres del blog de la Teresa, però aquestes peres al vi són una gran elecció! Quines postres més saboroses! Una abraçada!

    ResponElimina
  9. com no!, uns postres fets al microones!, realment en tens un domini impressionant. Les peres al vi m'encanten!. Gracies Isabel!

    ResponElimina
  10. Son unes postres de 10 Isabel i al fer servir el microones estalvies temps.
    T'han quedat de meravella.
    Petons maca.

    ResponElimina