La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 16 de gener del 2015

MELMELADA DE CARBASSA I TARONJA



INGREDIENTS

1/2 quilo de carbassa 

2 taronges

300 grams de sucre

1 cullerada de vainilla o canyella

SOM-HI

Posar la cabassa tallada a daus amb un bol, el sucre i la taronja pelada i tallada a trossos. Deixar reposar unes hores o millor tota la nit..

Posar amb una cassola i coure a foc baix, remenant de tant en tant, quan veiem esta tot cuit uns 50 minuts aproximadament, fiquem la canyella o vainilla i el
passem per la batedora fins que agafi la textura desitjada.

Omplim els pots nets i bullits amb aigua, tapem i els deixem refredar plens cap per vall tot una nit perquè facin el buit.

També poden bullir-los amb un cassó, els pots tapats i amb aigua que els cobreixi uns 10 minuts aproximadament.

11 comentaris:

  1. Una bona idea, tinc una carbassa i aprofitaré per a fer aquesta melnmelada! Petonets

    ResponElimina
  2. Me encanta esta mermelada, desde que la probé la he preparado varias veces.
    Molt bona. Petons.

    ResponElimina
  3. Mmmm com m'agrada aquesta combinació!!
    Boníssima!
    Petons

    ResponElimina
  4. M'agrada que facis melmelada, així no n´aprenc. Petons

    ResponElimina
  5. Quina combinació més bona! quan en tingui en faré, merci Isabel :)
    Anna

    ResponElimina
  6. Caram quina combinació més vitamínica!. Deu ser molt fina!. Una abraçada Isabel!

    ResponElimina
  7. Una combinació molt original! Segur que és boníssima!
    Petons

    ResponElimina
  8. La provaré... ja saps que sóc de fer melmelades... ! petó

    ResponElimina
  9. Genial per untar una torrada de pa especial (cereals, fajol, integral...) i posar-hi un parell de seitons en vinagre

    ResponElimina
  10. L'he fet vàries vegades i surt ben bona. Jo afegeixo un parell de pomes i pell de taronja tallada molt petita.

    ResponElimina