La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dissabte, 10 de gener de 2015

CANELONS DE TRUITA AMB PEIX I CAMAGROCS

 
 

 INGREDIENTS
 per a 12 truites

5 ous

2 cuetes de rap

3 filets de lluç sense espines

150 grams de gambetes pelades

300 grams de bolets (amb aquest cas camagrocs)

all i julivert

oli

sal i pebre

per la salsa

400  ml. de llet

30 grams de farina

30 grams de mantega

la resta de bolets

sal i pebre
 
SOM-HI

Batre els ous i fer truites molt fines amb una paella de uns 12 centímetres,  com si fossin creps .

Sofregir els bolets amb all i julivert.

Netejar el peix i tallar-lo, treure les espines, els filets de lluç, les cuetes de rap  i per ultim afegir les gambetes pelades, reservar i esmicol-lar.

Tallar  una tercera part d'els bolets i afegir-ho i reservar la resta.

Mesclar el peix, les gambetes esmicolades i els bolets.

Farcir les truitetes com si fossin canelons.

Fer una salsa clara i mesclar un altra part del bolets triturats.

Ficar les truites en plats individuals que puguin anar al forn, cobrir-ho amb la salsa i unes puntes de mantega i gratinar. 

Bon profit!!!!!!!!

5 comentaris:

  1. Ohhhh m'encanta aquesta recepta. MOlt bona idea !!
    Petons

    ResponElimina

  2. Isabel; Menjar unes truites com si fossin canelons i després trobar-hi el gust dels camagrocs -en aquest cas- quina munió d'olors i sabors tant i tant acertat¡¡
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina
  3. OOOhhh!! Quina gran idea!!! M'agrada molt!!! Ja em puc imaginar el gust!!!
    Salut i petons!
    Olga

    ResponElimina
  4. Els canelons sempre són bons però la combinació que has fet ha de ser encara més bona! petons

    ResponElimina
  5. una recepta super original i molt vistosa. la combinació mar i muntanya, amb els bolets, el peix i les gambes, és molt del meu gust!

    ResponElimina