La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 30 de març del 2014

PASTÍS "TEMPS DE MADUIXES"

 

Hi posat el nom d'aquest pastís, ja que ara, estem al temps dels maduixots i estan a bon preu.
Com a casa ens agraden i tenen moltes propietats, aprofitem per gaudir ne.

INGREDIENTS

1 quilo de maduixots

4 pomes gol den o reineta

1 massa de pasta de full

sucre 

canyella

llimona

2 full de gelatina

aigua

SOM-HI

Rentar les maduixes sense treure les fulles verdes, per tant no els entri aigua i perdin sabor, (intentar que les maduixes, siguin de la mateixa mida).

Tallar i pelar les pomes i fer-les a trossos, les podem bullir o ficar al microones amb una pell de llimona, una bran queta de canyella i 3 cullerades de sucre (5 minuts). Passat aquest temps ja son cuites, retirar la pell de llimona i la canyella i passar aquesta compota per la batedora.

Quan la compota sigui freda, ex tendre la massa de full, punxar la, col·locar sobre la compota i ficar al forn prees calfat a 180ºC , fins veure que el full sigui cuit, uns 20-25 minuts (quan les vores siguin rosses).
  

Treure del forn, deixar refredar i col·locar sobre les maduixes.
 
Ficar les fulles de gelatina amb aigua freda, fins que siguin toves i barrejar amb 100 ml. d'almívar calent fet amb 1/2 got d'aigua i 2 cullaradetes de sucre.

Tirar per sobre de les maduixes, per donar-li lluentor.

3 comentaris:

  1. M'agrada tal com l'has fet, els maduixots sense fornejar, m'acabes de possar les dents llargues en veure el teu pastís.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Ja et veig remenant amb les maduixes...Són tan bones oi?...Espero veure't al Bon preu...el dia 17.

    ResponElimina
  3. Boníssima, Isabel, per no parar! I és fàcil de fer!

    ResponElimina