La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 24 de març de 2014

CEBETES CARAMEL-LITZADES



INGREDIENTS

1 k. de cebetes platillo

2 cullerades de sucre

200 ml. d'aigua 

oli i sal

SOM-HI

Pelar les cebetes, rentar i escórrer. 

Posar amb una paella gran una mica d'oli i afegir les cebetes amb un polsim de sal, donar un parell de voltes, afegir el sucre i cobrir amb l'aigua. 

Deixar coure a foc lent, fins que s'evapori l'aigua i  vaguin agafant color.

Serveixen com aperitiu, per acompanyar amanides , boníssimes amb formatge fresc ...............
  

5 comentaris:

  1. oh, que bones!! Encara que sempre les posem d'acompanyament, soles ja són ben bones, oi? Petons

    ResponElimina
  2. Que bones Isabel! Són ideals per acompanyar un munt de plats!!!! sobretot de car. Petonets

    ResponElimina
  3. Una molt bona recepta que cal tenir en compte...per acompanyar o soles.

    ResponElimina
  4. I també per acompanyar un bon tall de carn, qué bones es veuen Isabel.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Tinc una cunyada que es torna boja amb aquestes cebetes!!!
    Li encantaran...
    Petonets.

    ResponElimina