INGREDIENTS
1 escarola
5 figues
200
grams formatge fresc de cabra
sèsam
pinyons
vinagre de poma
oli
sal i pebre
PREPARACIÓ:
Netegem l’escarola, tallem el formatge a daus i arrebossem amb el
sèsam.
Torrem els pinyons i col·loquem tots els ingredients a la safata.
Fem una vinagreta amb 3 parts d'oli x 1 de vinagre de poma, sal i un polsim de pebre.
Al moment de servir, amanim
amb la vinagreta.
quina amanida tan ben presentada, amb aquests colors i textures!! per mi una amanida així ja es un plat complet! genial. Petons
ResponEliminaAquesta amanida passa sense gana, Isabel! Bona idea, això d'arrebossar el formatge amb sèsam. ho provaré! Petons i bon cap de setmana
ResponEliminaNosalters també hem publicat una amanida amb figues i formatge, és que queda tan bona!!!!
ResponEliminapetonets
una amanida molt bona amb las figues i el formange
ResponEliminafins a la tarde
De les figues m'agrada: el color, el gust, la seva forma. Tot!
ResponEliminaAixí servides han quedat maquíssimes.
Bon cap de setmana Isabel,
Nani
quina bona combinació de sabors
ResponEliminaAra ja no em perdo el teu bloc, m'agrada i em quedo de seguidora.
ResponEliminaUna amanida que es veu molt bona, aquest contrast de sabor dolç-salat m'agrada molt.
Un plaer de coneixe't.
Petons.
M'encanten les figues i la combinació amb el formatge és sensacional!
ResponEliminaUna amanida perfecta!!!! amb fruites i formatge... ummmmmmmm!!
ResponEliminaPetonets
Quina amanida més bona ..........llastima que no tinc figues que sino me la faria epr sopar.
ResponEliminapetons
Quina idea la del sésam i el formatge!!! I la combinació de la dolçor de les figues i l'amargor de l'escarola ha de ser fantàstica!
ResponElimina