La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 20 de setembre de 2012

FIGUES AMB CREMA DE XOCOLATA BLANCA


 
 Producte de temporada que val la pena aprofitar, no se....... quin plaer es millor, si el collir-les o de menjar-les
  
Aquests ingredients estan pensat per a 4 persones.


INGREDIENTS

12 figues coll de dama

200 ml. de  nata liquida

50 grams de xocolata blanca postres de Nestlé

un grapat de pinyonets

unes fulles de menta fresca

SOM-HI

Rentar les figues, deixarles asecar sobre un paper absorbent.

Tallar una mica la part de  dalt, a la base li fem amb el ganivet una creu.

Posar la  nata a escalfar i quan estigui a punt de bullir retirar i afegir la xocolata, remoure be, fins que quedi tot integrat com una crema.

Torrar els pinyonets i reservar fins el moment de muntar el plat.

Posar a la base una mica de crema com veure-ho a la foto i sobre les figues dretres.

Regar amb una mica mes de crema i posar uns  pinyonets sobre la crema.

Disculpeu en vaig oblidar dels pinyons al fer la foto. 

 

10 comentaris:

  1. M-encanten les figues, llastima que la temporada sigui tan curta...
    Amb la xocolata blanca han de combinar molt be.

    ResponElimina
  2. Jo aquesta setmana també en vaig comprar i estan bonissimes ......... duran tan poc que s'ha d'aprofitar.
    Petons

    ResponElimina
  3. Isabel, això m'ho he d'apuntar ara mateix. M'encanta la xocolata blanca en textura líquida... i les figues em perden! O sigui que la teva recepta és una temptació! I amb els pinyonets, mareta... Petons!

    ResponElimina
  4. Quina bona idea!!! Segur que son boníssimes...
    Petonets.

    ResponElimina
  5. Isabel, vas triomfar no?
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  6. Ja t'ho dic jo... fem un tracte: tu les culls i jo les menjo!!
    petonets

    ResponElimina
  7. Una combinació bomba...jo les cullo, les cuino i tu te les menges. Acceptes el tracte?

    ResponElimina
  8. Hola Isabel guapa tu

    Bona i sana proposta.

    Les maduxes congelades les pots fer servir de moltes maneras

    Si vols fer gelats per ejemple amb una thermomix, les poses directament sense descongelar.

    En una gelatera les deixes una estona que quedin mig tobes en un escorredors de verdures que si fan una mica de suc.

    Per batuts, cremes, culís...etc les deixes escorrer a temperatura ambient una estona, a casa fa molts anys que o faig, estic en el Maresme, terra de maduixes i maduixots,....a més bonissims...humm, posaré receptes. val ?

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  9. muy buena idea y queda una combinacion irresistible

    ResponElimina