La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 17 d’abril de 2017

LLAMINERA DE PORC RUSTIDA amb cuina d'aprofitament


Tenia per fer una llaminera i vaig pensar fer-la rostida.
Com no m'agrada tenir restes al frigorífic, vaig aprofitar unes favetes cuinades el dia anterior i una patata bullida amb pell.

INGREDIENTS

1 llaminera de porc
1 ceba
1 tomàtec madur
1 grills d'all
sal
pebre
vi blanc
oli

acompanyament
favetes ja cuites 
1 patata bullida amb pell 

SOM-HI

A la cassola de fang petita, vaig rostir la llaminera.
Primer, vaig posar una mica d'oli i vaig rosellar la llaminera pels costats i la vaig reservar.
Al mateix oli vaig coure-la ceba tallada i l'all. 
Quan estava una mica rosset, vaig ficar el tomàquet pelat i tallat a trossos i vaig deixar 
a foc lent. 
A continuació vaig incorporar la llaminera, una mica de vi blanc i una mica d'aigua o caldo. La vaig coure a foc lent, fins veure que era cuita.
Com us he dit vaig acompanyar-la amb el que tenia al frigorífic. 
Les patates, tallades i passades per una paella amb una mica d'oli. 
 

1 comentari:


  1. Isabel; La llaminera sempre queda bé, acompanyat amb les favetes i la patata, queda molt ben aprofitada¡¡
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina