La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 18 de juliol del 2013

CALAMARSETS ARREBOSSATS



  Aquests calamarsets, son ideals al estiu per fer un aperitiu o fer-los com a 2 on. plat.
Deixar-los nets i escorreguts al frigo i quan arribem de la platja, arrebossar i servir.


INGREDIENTS

calamars petits

farina

oli

al i julivert

SOM-HI

Netejar els calamars reservant els tentacles.

Posar-los amb una escorredora.

Arrebossar amb farina i fregir amb l'oli calent, quan agafen el color daurat, tirar per sobre l'all i julivert picat.

Posar sobre un paper de cuina perquè deixin anar l'oli i servir calents.

 

4 comentaris:

  1. Aquest aperitiu, entrant, primer, segon... és un vici el posis quan el posis a taula!, a les meves filles els entusiasmen!!!

    ResponElimina
  2. m'encanten!!!! amb un alioli , un tros de pa, i a correr! petons

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina