La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 13 d’octubre de 2014

SARDINES AMB CEBA




 Les sardines, un peix blau amb quantitat d'omega 3, per tant es un aliment cardio saludable, també ens aporta vitamines A. B. i E.
El millor temps per gaudir del seu sabor es al estiu.
Es poden cuinar al forn, a la brasa, fregides, amb oli, escabetxades, menjades fredes o calentes son sanes i gustoses i ens aporta quantitat de nutrients.


INGREDIENTS

500 grams de sardines

2 cebes grans

1 grill d'all

farina

sal i pebre


anet

oli

SOM-HI

Rentar les sardines, treien la tripa i el cap, treure les escates. Si el vostre peixater es amable ell ho farà.

 Posar amb una escorredora, salar i empolvorar  amb anet sec.

M'entres, tallem i fregim la ceba amb un grill d'all picat a foc lent, fins que agafi color i quedi confitada i reservar amb la pròpia paella.

Arrebossar les sardines amb farina i espolsar per que solti la que sobri. Fregir amb altre paella.

Posar a la paella de fregir la ceba i escalfar tot junt.

Fredes amb pa amb tomàquet, son boníssimes.


5 comentaris:

  1. Ara les sardines estan boníssimes, així que val la pena aprofitar,. que ja s'acaba la bona temporada!

    ResponElimina
  2. Acostumo a menjarles a la planxa. Amb la ceba han de quedar molt meloses, bona idea per variar.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Tan bones i tan econòmiques, oi? Quina bona idea, cuinar-les amb ceba. Petons!

    ResponElimina
  4. bon plat!a mi les sardines m'agraden molt pero no en faig gaire perquè deixen anar massa olor a tot el pis! i bloc! jeej petons

    ResponElimina