dimarts, 21 d’abril del 2020

ROSES DE SANT JORDI




















 Amb el confinament, no podia passar LA FESTA MÉS MACA DE CATALUNYA sense ROSA
       
 INGREDIENTS
 
1 làmina de pasta de full rectangular 


2 o 3  pomes


150 ml. d'aigua

100 grams de sucre 


 sucre llustre


SOM-HI

Rentar i tallar les pomes a làmines sense pelar-les.

Posar aigua a bullir amb el sucre a foc suau uns 5 minuts.


Apartar del foc i afegir les pomes tallades a làmines dins l'almívar, perquè s'estovin, fins que es refredi l'almívar.
 
Les escorrem i reservem.


Mentrestant tallem la làmina de pasta de full a tires d'uns 2 centímetres i muntem les roses, tal com us explico a continuació.


Per a fer-ho agafem làmines de poma i les fiquem en un dels laterals llargs, sobre sortint una mica. Dobleguem la pasta de full a sobre de la poma i enrotllem.


Per tal que quedin ben tancades mullem amb unes gotes d'aigua la part final i premem una mica.

Anem ficant les roses en un motlle individual, jo he utilitzat els de magdalena i he ficat càpsules de paper.

Prees calfem el forn a 180º i les fornegem durant uns 20 minuts o fins que vegem que comencen a daurar-se.


Les deixem refredar sobre una reixeta perquè no s'estovin i les empolvorem amb sucre llustre.

FELIÇ SANT JORDI     

1 comentari:

  1. Que boniques aquestes roses! T'han quedat super maques i segur que super bones!

    ResponElimina