dilluns, 30 de març del 2020

COLIFLOR AMB BEIXAMEL GRATINADA




























INGREDIENTS

1 coliflor

dauets de pernil 

sal i pebre

formatge per gratinar


PER LA BEIXAMEL

3/4 l. de llet 

60 grams de farina

60 grams de mantega 

sal i pebre

 
SOM-HI

Netejar la coliflor i rentar sota l'aigua. 

Tallar a trossos petits i bullir amb aigua i sal uns 15 minuts, fins a veure que queda cuita.    


Escorre-la i barrejar amb els trossets de pernil. Posar amb safates individuals o ham una gran  que pugui anar al forn.

 
MENTRESTANT, PREPAREM LA BEIXAMEL

En una cassola, desfer la mantega i afegir la farina sense parar de remenar, aneu afegin
la llet, tanta com sigui necessària per aconseguir una salsa fina.Tasteu-la i rectifiqueu de
sal i pebre.

Sobre la coliflor posar la beixamel i el formatge ratllat i gratinar.

Una recepte ràpida, que és molt bona.

1 comentari: