dimarts, 1 d’octubre del 2019

MACARRONS AMB ALBERGÍNIES, ORENGA I ALFÀBREGA






























INGREDIENTS

350 grams de pasta (macarrons)

2 albergínies

2 cebes tendres (mitjanes)

2 grills d'all

oli d'oliva

orenga i alfàbrega

sal i pebre


SOM-HI


Rentar les albergínies i amb un pelador semi pelar, tallar a cuadrets regulars.

Salar i posar a remull amb aigua i sal (uns 15 minuts), de tant en tant remoure, passat el temps ficar a l'escorredora.

Tallar les cebes i fregir amb poc oli. A mitja cocció, afegir les albergínies escorregudes, posar l'all tallat i l'orenga, coure a foc suau 15 minuts. Rectificar de sal i posar una mica de pebre.

M'entres tant bullir la pasta amb força aigua amb sal. Quan sigui cuita (al dente), escórrer la pasta i mesclar amb les albergínies, amanir amb la resta d'oli (millor sigui verge). Abans de servir, tirar per sobre l'alfàbrega picada.

Us sorprendrà ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ 


 

2 comentaris:

  1. Tan sols llegint els ingredients ja veig que el plat que ens portes avui m'agrada molt.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Gràcies guapa, molt fàcil.
    Una abraçada!!!

    ResponElimina