divendres, 20 de setembre del 2019

SARDINES AL FORN

                                                    LES SARDINES

Les sardines són un aliment que ens ofereix el mar i ens aporta propietats i beneficis.
Molt bones per la salut, ja que té menor quantitat de mercuri que altres peixos.

Es recomana el seu consum per la prevenció de malalties cardiovasculars i és un dels peixos blaus amb més quantitat d'omega 3.
Es recomana el seu consum per les persones amb diabetis.
Enforteix els ossos, ja que es troba amb els seus nutrients vitamina B 6 i vitamina D.
Els minerals que aporta, son fòsfor, magnesi, ferro, potassi, iode i calci.

INGREDIENTS

sardines
llimona 
sal 
all
julivert 
oli d'oliva

SOM-HI 

Nosaltres o a la peixateria, fem que netegin el peix treien el cap i les escates.

Com podeu veure a la foto, les fiquem ja netes amb una safata (apte per anar al forn).

Sobre ficar, suc de llimona, all i julivert, un polsim de sal i les ragem amb oli d'oliva. Les deixem marinar una estona tapades dins de la nevera.

Escalfar el forn a uns 200ºC , quan és calent ficar la safata amb les sardines, deixar coure uns 10 o 12 minuts (tot depèn de la mida.).

Altre qualitat, és què al cuinar-les, no fan olor i estan boníssimes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada