dijous, 23 de maig del 2019

GELAT DE MANGO
























INGREDIENTS

2 mangos grans

250 grams de llet condensada

250 grams de nata per muntar

1 ou

SOM-HI

Pelar els mangos i tallar-los a trossets.

Passar-los per la batedora i quan siguin una mica triturats afegirem la nata per muntar, l'ou i la llet condensada.

Batrem amb la batedora elèctrica  fins que quedi tot barrejat i sense grumolls, com una crema.

Posar la mescla amb un recipient que pugui anar al congelador i el deixarem durant 1 hora.

Quant a passat l'hora, el treure'm i amb una espàtula barregem la massa de baix a dalt i per els costats perquè no faci vidrets, farem la mateixa operació 3 vegades, cada hora la traiem del congelador i tornem a remoure perquè el gelat quedi cremós.

El fiquem al congelador de 3 a 4 hores més i estarà llest.

Treure del congelador i ficar al frigorífic uns minuts abans de servir.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada