diumenge, 20 de gener del 2019

BUNYOLS DE BACALLÀ FACILS
















INGREDIENTS:


300 grams de bacallà esqueixat
1 ou 
150 ml. d'aigua
2 grills d'all  
julivert
150 grams de farina 

1/2 sobre de llevat Royal
oli 
    SOM-HI
     

    Dessalar el bacallà, canviar 2 o 3 aigües o comprar-lo a la bacallaneria dessalat.

    Barrejar el bacallà picat petit amb l'all i el julivert, afegir l'ou batut, incorporar l'aigua  i fer una pasta amb  la farina que admetí juntament amb el llevat. Ha de quedar una pasta cremosa.


    Deixar reposar a la nevera i fregir amb força oli calent, fins que quedin daurats. Posar sobre un paper de cuina per deixar anar l'excés d'oli.

    Acompanyar amb amanida o verdures saltades.

    Bon profit ¡¡¡

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada