divendres, 28 de desembre del 2018

COSTELLETES DE CONILL ARREBOSSADES

                                              Una nova idea per un entrant

INGREDIENTS

Costelletes de conill
Pa ratllat
Ou 
Sal i pebre
unes gotes de suc llimona
Oli d'oliva 

SOM-HI 

Ficar les costelletes amb una safata, salpebrar i mullar-les amb unes gotes de llimona.

Menters tant, posar amb un bol, l'ou batut i el pa ratllat.

Arrebossar amb l'ou i el pa i ficar amb una paella amb l'oli calent.

Ficar-les amb una safata sobre paper, perquè deixi anar l'oli i servir.

Es pot acompanyar amb allioli o allioli de codony.

Fàcil,fàcil........

Bones festes ¡¡¡ 


1 comentari:

  1. Fàcil però curiós!!! les vaig provat a un restaurant i no ho havia vist mai, les costelletes de conill una a una!!!! Bon any i molts petons, Isabel, i a veure si ens veiem al gener...

    ResponElimina