dilluns, 24 d’abril del 2017

XAMPINYOS APERITIU


























INGREDIENTS


12 xampinyons de mida aproximada

2 fulls de formatge 

tomàquets cirerols 

oli

all i julivert 

sal i pebre

SOM-HI


Rentar els xampinyons. Treure la tija amb compte no es trenqui.

Salpebrar la cassoleta i omplir amb una cullereta, una barreja feta amb oli i all i julivert picat.

Sobre un tros de formatge per fondre ( el dels biquinis).

Posar-los amb una safata apta per anar al microones i ficar dins al 75% de potència uns 4 minuts.

Posar a sobre un cirerol tallat o sencer, depèn de la mida i la dels xampinyons. 

Servir tebi o a temperatura ambient. 

1 comentari:


  1. Isabel; Uns xampinyons de mida grossa, donen molt de si, per farcir-los, aquesta és una bona proposta.
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina