dijous, 25 de febrer del 2016

PATATES AMB BRANDADA DE BACALLÀ I SOBRASSADA




INGREDIENTS

patates de la mateixa mida

brandada de bacallà

sobrassada

fulles de ruca o cibulet

SOM-HI

Rentar les patates amb un raspallet. Punxar-les amb una forquilla i  posar a bullir amb una cassó amb aigua i sal o al microones. 

Punxar-les per comprovar que siguin cuites. Deixar refredar i pelar i tallar a rodelles i posar una capa de patates una capa de brandada, patata i brandada i sobre ficar un pessic de sobrassada.

Ficar al forn a gratinar i llestos!!!!!!!!!!!!!!

Cliqueu per la  recepta de brandada 

2 comentaris:

  1. Quina combinació tan bona al possar la brandada i la sobrassada, per llepar-se els dits Isabel.
    Petons bonica!!

    ResponElimina
  2. MMmmm...boníssim! M'ho apunto per un sopar informal!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina