dimarts, 2 de desembre del 2014

ROVELLONS CONFITATS

               
INGREDIENTS

1 quilo de rovellons petits

600 ml. d'oli d'oliva

200 ml. de vinagre de vi blanc

sal, pebre negra amb gra

4 o 5 grills d'all

1 branca de farigola

PREPARACIÓ

Netejar els rovellons, passar un drap humit per netejar-los.

Ficar la cassola al foc amb l'oli, el vinagre, els rovellons, la sal, els grans de pebre, els alls pelats i les herbes.

Arrancar el bull i parar el foc.

Introduir els bolets en un pot de vidre de boca ampla i el suc de la cocció.

Tapar els pots i posar amb una olla coberts d'aigua freda.

Fer bullir els pots uns 20 minuts, a partir que bulli l'aigua . 

Deixeu refredar, eixugar el pots, posar etiquetes amb la data i guardar al rebost.

Ara que encara es troben bolets, aprofitar per tindre'ls d'aperitiu per Festes. 

2 comentaris:

  1. No els he fet mai d'aquesta manera.
    Es una bona idea aprofitar i tenir uns quants pot al rebost.
    Petons.

    ResponElimina
  2. En tinc de confitats des del setembre i encara no els he provat... la recepta que vagi seguir era ben bé com la teva, així que espero que surtin boníssims!

    ResponElimina