divendres, 26 de desembre del 2014

MELMELADA DE PEBROT VERMELL





INGREDIENTS

400 grams de pebrot vermell 

200 grams de sucre

100 ml. d'aigua

50 ml. de vinagre 

SOM-HI

Netejar el pebrot i picar-ho molt petit a la batedora (millor picadora) sense que quedi fet puré.

Ficar-lo amb una cassola amb la resta d'ingredients (sucre, aigua i vinagre)

A foc baix aproximadament 1 hora, controlant fins que queda la textura de melmelada.

Ficar-ho amb pots de vidre esterilitzats ( no massa grans), tapar-los en calent i ficar-los cap per avall duran unes hores.

Aquesta melmelada es ideal per servir acompanyant brandada de bacallà, formatge de untar, canapès, torradetes.........
 

1 comentari:


  1. Isabel; "Imprescindible", per posar-los a sobre d'uns montaditos, amb alguna torradeta... etc.
    Una abraçada Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina