dilluns, 13 d’octubre del 2014

SARDINES AMB CEBA




 Les sardines, un peix blau amb quantitat d'omega 3, per tant es un aliment cardio saludable, també ens aporta vitamines A. B. i E.
El millor temps per gaudir del seu sabor es al estiu.
Es poden cuinar al forn, a la brasa, fregides, amb oli, escabetxades, menjades fredes o calentes son sanes i gustoses i ens aporta quantitat de nutrients.


INGREDIENTS

500 grams de sardines

2 cebes grans

1 grill d'all

farina

sal i pebre


anet

oli

SOM-HI

Rentar les sardines, treien la tripa i el cap, treure les escates. Si el vostre peixater es amable ell ho farà.

 Posar amb una escorredora, salar i empolvorar  amb anet sec.

M'entres, tallem i fregim la ceba amb un grill d'all picat a foc lent, fins que agafi color i quedi confitada i reservar amb la pròpia paella.

Arrebossar les sardines amb farina i espolsar per que solti la que sobri. Fregir amb altre paella.

Posar a la paella de fregir la ceba i escalfar tot junt.

Fredes amb pa amb tomàquet, son boníssimes.


5 comentaris:

  1. Ara les sardines estan boníssimes, així que val la pena aprofitar,. que ja s'acaba la bona temporada!

    ResponElimina
  2. Acostumo a menjarles a la planxa. Amb la ceba han de quedar molt meloses, bona idea per variar.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Tan bones i tan econòmiques, oi? Quina bona idea, cuinar-les amb ceba. Petons!

    ResponElimina
  4. bon plat!a mi les sardines m'agraden molt pero no en faig gaire perquè deixen anar massa olor a tot el pis! i bloc! jeej petons

    ResponElimina