dimarts, 10 de desembre del 2013

TRINXAT DE LA CERDANYA


 

     El trinxat es un plat típic de la Cerdanya, per tant es un plat de Cuina catalana

 INGREDIENTS

1 col arrissada

3 o 4 patates

3 grills d'all

150 g. de cansalada viada (tallada fina)

1 tros de botifarra negre (optatiu)

sali pebre

SOM-HI

Netegem la col i descartem les fulles mes fortes de fora, tallem la col a trossos petits i posem a bullir amb aigua i sal a la que afegirem les patates tallades a daus, uns 25 minuts.

Escorrem i menters tallem els grill d'all a làmines i passem per la paella amb oli d'oliva, en compte no es cremin.

 Trèiem els alls de la paella i al mateix oli fregim la cansalada tallada petita. Quan sigui rosseta, afegim la col amb les patates  xafades, els alls i els talls de botifarra.

Deixem que faci crosta  per els dos costats com una truita i servim. 
 

3 comentaris:

  1. M'encanta el trinxat!! I aquest rosset diu... menja'm!! petons

    ResponElimina

  2. Isabel; Un plat contundent, amb molt de sabor, també contundent, i molt preparat, per l'hora d'esmorzar, per després anar a buscar els bolets¡¡
    Salutacions Isabel¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  3. hola isabel soy gabriela de barcelonactua , te sigo me gustan tus recetas esta yo la hago mucho es buena y barata

    ResponElimina