diumenge, 26 d’agost del 2012

AMANIDA DE MONGETA TENDRE

 
Com últimament diem no va de gust menjar plats calents.
La verdura no deu faltar mai i una forma fàcil de menjar la 
es freda. Sigui amb gaspatxos, amanides ......

INGREDIENTS

 500 grams de mongeta

    3 tomàquets d'amanir

    4 ous durs

    sal

   oli d'oliva verge

SOM-HI

Bullir al dente la mongeta tallada.

Passar-la per el escorredor i refredar ràpid per que no perdi el color.

Jo la poso amb un bol, dins d'altre bol amb aigua freda.

Tallar els tomàquets i bullir els ous.

Pelar els ous i salpebrar l'amanida. 

Regar amb un bon raig d'oli d'oliva verge.

Fàcil, ràpid i super sa.

6 comentaris:

  1. Un plat perfecte per a aquests dies tan pesats!

    ResponElimina
  2. Jo també en faig d'aquestes amanides, pero li poso tonyina enlloc d'ous!!! realment bona! petons

    ResponElimina
  3. Aquests plats senzills i frescos són els que, a l'estiu, venen més de gust! i són ben sans, oi? Petons, Isabel.

    ResponElimina
  4. Tu ho has dit: fàcil ràpid i sa!, em sembla excel.lent incloure mongeta tendra o altres verdures com a plat amanit! Una abraçada Isabel!!!

    ResponElimina
  5. No he fet mai amanida de mongeta tendra, i aixó que a l´hort en tenim, i molta, m´apunto la idea. Petons,

    ResponElimina