dimarts, 12 de gener del 2010

CREMA DE CARBASSA


INGREDIENTS:
  • 750 grams de carbassa
  • 1 ceba
  • 2 grill d’all
  • 1 patata
  • sal i pebre
  • oli
  • 1 l. de brou vegetal o aigua (calent).
  • 1 tall de pernil (per fer sal de pernil)
  • pipes de carbassa
PREPARACIÓ:
Posar l’oli a un recipient apte per el microones amb la ceba picada i els grills d’all tallats i coure. Quan la ceba sigui poxada afegir la carbassa a daus i la patata i remoure, seguidament afegir una mica del brou o l’aigua (salpebrar) i coure-ho uns 8 minuts aproximadament. Quan sigui cuit, triturar, poc a poc afegir el brou fins trobar la textura desitjada. Al servir posar la sal de pernil. També es pot servir amb pipes de carbassa torrades o formatge ratllat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada