tag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post607793572193934297..comments2024-03-24T13:47:06.839+01:00Comments on La Cuina de la Isabel: LLOM AMB SALSA D'AMETLLESISABELhttp://www.blogger.com/profile/07901954404872502714noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-83265347764938569172021-07-02T18:03:00.629+02:002021-07-02T18:03:00.629+02:00Avui el faré jo,te molt bona pinta
Avui el faré jo,te molt bona pinta <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04967828868811021729noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-17838977554714081842018-02-01T10:45:31.801+01:002018-02-01T10:45:31.801+01:00la receta es molt importantla receta es molt importantAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/14836793330907048571noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-88396177946036494362014-09-22T09:00:38.238+02:002014-09-22T09:00:38.238+02:00Una recepta que agrada a petits i grans! Molt bona...Una recepta que agrada a petits i grans! Molt bona proposta, Isabel!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-30399671887172596892014-09-21T18:45:15.736+02:002014-09-21T18:45:15.736+02:00m'agrada moooolt el llom amb salsa de fruits s...m'agrada moooolt el llom amb salsa de fruits secs!! genial aquest plat! petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-54350148714983997322014-09-21T18:22:39.129+02:002014-09-21T18:22:39.129+02:00El llom admet tantes condimentacions...amb cervesa...El llom admet tantes condimentacions...amb cervesa, amb raïm, ametlles bona opció.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-79068315224412639632014-09-21T16:35:18.385+02:002014-09-21T16:35:18.385+02:00El llom de dos colors sempre queda molt tendre, cu...El llom de dos colors sempre queda molt tendre, cuinat amb la llet i les ametlles em sembla una opció molt bona per un dia de festa i gens cara.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-46683277484294299152014-09-21T10:46:44.687+02:002014-09-21T10:46:44.687+02:00M'emporto la recepta!!! té molt bona pinta i s...M'emporto la recepta!!! té molt bona pinta i segur que està boníssim!!!MaryLouhttps://www.blogger.com/profile/05329040534298639690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-68892427602009489662014-09-21T07:45:57.030+02:002014-09-21T07:45:57.030+02:00L'àvia del Pol sempre ens el feia, era un dels...L'àvia del Pol sempre ens el feia, era un dels seus plats estrella!<br />M'apunto la recepta, que li faré una sorpresa al Pol ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com