tag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post8834302180928156937..comments2024-03-24T13:47:06.839+01:00Comments on La Cuina de la Isabel: QUESADA AMB PINYAISABELhttp://www.blogger.com/profile/07901954404872502714noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-10877799874385606812015-10-02T20:05:48.079+02:002015-10-02T20:05:48.079+02:00Quin pastisset! ES tant tou que deu passar molt bé...Quin pastisset! ES tant tou que deu passar molt bé.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-90774444200924228192015-10-01T07:21:53.224+02:002015-10-01T07:21:53.224+02:00trobo que la pinya combina super bé amb la quesada...trobo que la pinya combina super bé amb la quesada, l'ha de fer molt més lleugera. Idea apuntada!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-16532840662845894892015-09-30T11:16:51.043+02:002015-09-30T11:16:51.043+02:00que bona! jo la vaig tastar a cantabria per primer...que bona! jo la vaig tastar a cantabria per primera vegada, i em va agradar molt! amb pinya li ha de donar un toc més fresquet suposo! petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-36925881519700000612015-09-29T21:55:53.602+02:002015-09-29T21:55:53.602+02:00Encara que hagi refrescat una mica jo em menjaría ...Encara que hagi refrescat una mica jo em menjaría un troç ben gran de la quesada tan bona que has fet amb pinya.<br />Fins aviat maca!!<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.com