tag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post444984011413119518..comments2024-03-24T13:47:06.839+01:00Comments on La Cuina de la Isabel: ESCALIVADA DE PEBROTS VERMELLS I ALBERGÍNIAISABELhttp://www.blogger.com/profile/07901954404872502714noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-1098122661965610602022-10-25T06:18:49.407+02:002022-10-25T06:18:49.407+02:00Quan de temps aguanta a la nevera el pebrot i l...Quan de temps aguanta a la nevera el pebrot i l'albergínia escalivats? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-88195553554440118802016-10-24T20:24:11.331+02:002016-10-24T20:24:11.331+02:00N'haurien de menjar un cop per setmana.N'haurien de menjar un cop per setmana.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2419406392556247293.post-46753107548120682312016-10-24T19:53:23.834+02:002016-10-24T19:53:23.834+02:00És tan bona l'escalivada! Sola o només amb une...És tan bona l'escalivada! Sola o només amb unes fulles d'enciam, és tota una delícia! M'agrada molt acompanyada amb formatge feta o formatge de cabra. Per cert, prenc nota de guardar el suquet; sempre havia pensat que era una llàstima llençar-lo. Quina bona pensada! Una abraçada!Anna Pigardahttps://www.blogger.com/profile/12076719615706359240noreply@blogger.com