dijous, 19 d’octubre del 2017

PASTÍS PASTANAGA AMB FROSTING DE FORMATGE








  
PASTÍS 

     
               ANIVERSARI 

                      

                                  BÀRBARA

INGREDIENTS

300 grams de pastanaga
150 grams de sucre morè
4 ous
250 grams de farina integral
150 ml. d'oli de gira-sol
100 grams de farina d'avellanes o ametlla
1 sobre de llevat    
gingebre en pols
panses de Corint 
canyella en pols

frosting 

100 grams de mantega
200 grams de sucre llustre
1 terrina 250 grams formatge Philadelphia
 

SOM-HI 

Untar el motlle amb mantega i enfarinar.

Batre els ous amb el sucre, fins que quedi escumós.

Escalfar el forn a 180ºC.

Afegir l'oli a la mescla dels ous, la farina d'avellana, la pastanaga ratllada, les panses,
el gingebre i la canyella

Remenar amb una cullera de fusta, mescla'n de baix a dalt.

Incorporar la farina i el llevat i mesclar fins que tot s'hagi integrat.

Abocar dins del motlle per ficar-ho al forn i baixar la temperatura a 170ºC.

Coure 40 o 45 minuts fins que sigui quallat.

Deixar refredar a temperatura ambient. 

Per al frosting 

Batre la mantega a temperatura ambient amb el sucre, fins que s'emulsioni

Incorporar el formatge i una mica de raspadura de llimona, batre fins que quedi ben barrejat.

Refredar al frigorífic i decorar quan sigui fred.

Està per llepar-se els dits.

 

3 comentaris:

  1. I tant que està per llepar-se els dits tant, amb un frosting refrescant amb la ratlladura de llimona.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Mmmm...pastís de pastanaga, que bo! I amb aquest frosting....preciós per l'aniversari! Felicitats!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina