diumenge, 15 d’octubre del 2017

ARRÒS CALDOS AMB VERDURES I SALSITXES

INGREDIENTS per a 4 persones

300 grams d'arròs
4 o 5 salsitxes (carn, pollastre, porc....)
1 porro
2 grills d'alls
1/2 pebrot vermell
1 grapat de pèsols
2 tomàquets madurs
1 l.de caldo de verdures
sal i  oli


SOM-HI

Netejar les verdures.

 
Fem el sofregit amb una paella amb oli, el porro, el pebrot i els alls, tot tallat petit.

 
Passats uns minuts, afegir quan siguin quasi cuites les verdures, els tomàquets ratllats. 

 
Quan el tomàquet s'hagi cuit, afegir les salsitxes tallades, l'arròs, i ho remeneu. 


Tireu el caldo de verdures calent o l'aigua i ficar un grapat de pèsols.
 
Rectifiqueu de sal i deixeu-ho bullir uns 12 minuts aproximadament.


Quan estigui cuit deixar reposar 5 minuts i servir.

3 comentaris: