dilluns, 20 de juny del 2016

ENTRANT DE CARBASSÓ




La font d'aquesta recepta, es del blog  "Retalls de cuina" de l'Anna Pigarda. Encara que  una mica canviada.

INGREDIENTS

2 carbassons
un grapat d'avellanes torrades
oli d'oliva 
1 cullerada de vinagre balsàmic
fulles d'alfàbrega
50 grams de parmesà 
sal i pebre blanc

SOM-HI

Rentar els carbassons, tallar-los a rodelles gruixudes de 1/2  a un centímetre, pintar les amb oli d'oliva, sal i pebre. Deixar amb una safata i una estona que s'impregnin.

Coure amb una planxa calenta, per banda i banda, fins que comencin a agafar color, al gust, o mes cruixents o mes cuites.

A continuació, quan siguin cuites amanir amb vinagre, alfàbrega, les avellanes picades i la resta d'oli, rectificar de sal i pebre i esperar que es refredin. Acompanyar amb làmines de formatge parmesà o ratllar-lo.

Un entrant boníssim, tant com a entrant o acompanyament. 

3 comentaris:

  1. D'aquesta manera no els he menjat, però em semblen molt bons amb les avellanes i el parmesà.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Me n'alegro que t'hagi agradat! Si tens l'oportunitat et recomano fullejar el llibre del Yotam Ottolenghi, segur que en trobaràs moltes receptes que t'agradaran. Una abraçada!

    ResponElimina