diumenge, 8 de febrer del 2015

PATATES BRAVES



INGREDIENTS 

patates

2 cullerades salsa maionesa

1 cullerades salsa tomàquet fregit

pimentó de la Vera

unes gotes de Tabasco 

oli i sal

SOM-HI

Tallar les patates a daus, fregir-les, han de quedar cruixents per fora i toves per dins.

Escorre-les del oli i fer la salsa brava barrejant la maionesa amb el tomàquet fregit, les gotes de tabasco i una mica de pimentó vermell (de la Vera).

Servir les patates amb la salsa i a gaudir d'un bon aperitiu.

5 comentaris:

  1. Les braves són la meva perdició, m'apunto la teva salseta!

    ResponElimina
  2. Es un dels aperitius clàssics, em sembla que agraden a tothom.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Ualaa! ja em van bé per refer-me...amb la salseta em costaria poc.

    ResponElimina
  4. Les braves són un clàssic, mai poden faltar en un aperitiu!!
    Petons

    ResponElimina
  5. M'encanten!!! i fa dies que no en menjo... ara em faràs pecar...! bon cap de setmana

    ResponElimina