dijous, 14 d’agost del 2014

PASTÍS D'ESTIU AMB VERDURES I SALMÓ FUMAT



Aquest es un plat d'estiu, ideal per preparar-ho amb antelació, abans de anar a la platja o piscina.

INGREDIENTS

750 grams verdures variades 

3 ous 

1 llesca de pa de motllo

100 ml. de llet

1 grill d'all

sal, pebre, oli

salmó fumat

cogombrets amb vinagre

SOM-HI 

Netejar i tallar la verdura, ( pot ser fresca o congelada).

Coure-la bullin-la o al microones (al micró amb un recipient apte 10 minuts), remenar i coure-les 4 minuts mes.

En un bol posar les verdures escorregudes, la llesca de pa mullada amb la llet, els ous batuts i l'all trossejat, salpebrar i triturar-la.

Posar tots els ingredients amb un motllo o recipient  per anar al microones i coure 12 minuts al 75% de potencia.

Deixar reposar i desemmotllar tebi. Ficar amb una safata, adobar amb oli d'oliva, vinagreta suau o maionesa, ficar per sobre el salmó fumat,  guarnir amb els cogombrets, olivada .........

Servir fred.